Winactie! Maak kans op een jaar lang gratis kaas!

Beste klanten van de Pollehof. Wij zijn vier derdejaars studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch en zijn bezig met een project op de Pollehof om het bedrijf te optimaliseren. Hiervoor doen wij onderzoek onder de huidige klanten. U zou ons en daarmee Roy enorm helpen door deze enquête in te vullen. Daarnaast maakt u, door deze enquête in te vullen, ook nog eens kans op een jaar lang gratis kaas ter waarde van 50 euro. Het zal ongeveer 5-10 minuten van uw tijd kosten, alvast bedankt. 

https://www.survio.com/survey/d/O3Z6V0O2G1A5M9E3Q

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s