Webshop

Pollehof Bezorgt!

Van maandag tot en met vrijdag kun je nu ook je boodschappen bestellen Je bestelt ze eenvoudig via de webshop,

Als je via de webshop bestelt, kun je je lamsvlees, varkensvlees en ijs toevoegen in het opmerkingenveld. Deze wordt dan aan de deur afgerekend met de pin. In de lijst zie je welke producten je kunt bestellen.

Als je via de webshop verse kaas, kwark en zuivel bestelt, dan wordt deze gekoeld afgeleverd.

Als je via de webshop bestelt en de producten gratis wilt laten thuisbezorgen op Zuid – Beveland kun je dit opgeven in de verzendopties.

Woon je op Zuid- bevelend, Walcheren of Noord- Beveland dan wordt je bestelling gekoeld geleverd. Woon je daarbuiten, dan zorgen we ervoor dat de kazen goed gevacumeerd kunnen worden. De verse kaas, kwark en zuivel kunnen helaas niet worden bezorgt buiten Zuid- Beveland, Noord- Beveland en Walcheren omdat deze gekoeld moeten worden. Het kan zijn dat bijvoorbeeld je kaasplank iets anders is samengesteld. Maar hij is nog minstens net zo lekker!

Bestel je vandaag dan duurt het nog 2 tot 4 werkdagen voordat je de bestelling ontvangt. Woon je op Zuid- Beveland, Noord -Beveland of Walcheren en bestel je vrijdag voor 17:00 dan ontvang je bestelling de eerste volgende Zaterdag (oneven weken). Bij bestellingen die thuisbezorgd kunnen worden op Zuid-Beveland, worden geen bezorgkosten gerekend. Daarbuiten worden de bezorgkosten gerekend.

Ben je niet thuis op Zaterdag? Zet dan een koelbox of koeltas klaar met koelelementen. Vermeld even in de opmerkingen bij de betaling dat u niet thuis bent en wij zullen uw bestelling op de afgesproken plaats neerzetten.