To Do List.

Ondertussen is het vandaag al weer 8 juni. Wat is er veel gebeurd. Dit voorjaar hebben we de vergunning aangevraagd en dat is positief verlopen. Voor mijzelf duurt het allemaal maar lang, maar het is rond! En dan, ja dan komt er ineens wel een heleboel nog bij kijken. BHV cursus, zoönose verklaring, entingen, checklijsten. Zo veel dat ik mij direct weer realiseer dat ik mij gelukkig mag prijzen dit samen met mijn zoon te mogen gaan doen. Vanuit zijn eigen vak (medisch analist) is werken met checklijsten etc. een vertrouwde bezigheid. Er is nog zo veel te regelen voordat we 1 september echt starten. Maar goed, het waarborgen van goede zorg maakt het ook dat dit noodzakelijk is! Nu nog een paar maanden hierdoor heen worstelen en dan kunnen we cliënten/deelnemers ontvangen. Ik heb er zin in om weer nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te kunnen delen en het mogelijk te maken te kunnen laten zien hoe mooi het kan zijn om te werken op een agrarisch bedrijf.

Mary Pollemans, Zorgboerin in Kwadendamme

2017-02-18 Pollehof 151 bewerkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s